Gladiator Workouts

The Gladiator Workouts

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Ja, ik meld me aan voor een gratis proefles!

5 + 1 =

THE GLADIATOR WORKOUTS®

Een fantastisch uitgewerkt TRAININGSSYSTEEM dat eenvoudig toepasbaar en uitvoerbaar is. De basis van de workouts bestaat uit 3 verschillende soorten trainingen die alle componenten van fitness in zich hebben. Er komt geen aerobic- of danspas aan te pas, dit is hardcore fitness training!!! Jong, oud, man, vrouw, wel ervaring met sport of niet, echt IEDEREEN kan deelnemen!!!!

Kenmerkend voor THE GLADIATOR WORKOUTS® is de korte duur van de trainingen. Ze zijn 45 minuten. De trainingen zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij o.a. vetverbranding en spieruithoudingsvermogen. In de trainingen wordt gebruik gemaakt van oefeningen die bijvoorbeeld ook het algemeen functioneren van de deelnemers verbeteren. Denk aan: het verbeteren van de motorische vaardigheden, vergroten van de weerbaarheid en het (terug)winnen van bewustzijn en vertrouwen in het eigen lichaam.

Wat heeft effect?

Korte, intensieve workouts. Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen. KORTOM: dit is DE training waar je naar zoekt!!!

Lestijden

Maandag 20.00 uur

Woensdag 9.00 uur

Donderdag 20.00 uur

De gladiator trainingen zijn voor iedereen van 18 jaar en ouder!!